Tekuté zlato z pražské přírody: Med z našich včelnic je již v prodeji

3. 8. 2021

Letos se podařilo našim včelkám během sezony nasbírat v pražské přírodě dostatek nektaru i medovice a vyrobit v úle med i pro milovníky tekutého zlata. Med jsme vytočili z plástů, stočili do sklenic a nyní již čeká na své zákazníky. Okusit, jak skvěle chutná, můžete nyní i vy. Prodej medu z pražských včelnic je zahájen.

Med zakoupíte v sídle naší organizace (po domluvě s Barbarou Davidovou, tel.: 774 748 471, davidova@lesy-praha.cz), nebo v Zahradnictví Ďáblice, v ekocentru Prales a v občerstvení chuchelského zookoutku vždy během jejich otevírací doby. 

Všechen náš med pochází ze včelnic, které Lesy hl. m. Prahy obnovily či nově založily v pražských lesích a parcích v rámci svého projektu Návrat včel do pražských lesů.

Ceník našeho medu včetně prodejních míst a kontaktů

med_2021

Na adventní čas připravujeme opět dárkovou limitovanou edici se speciální tematickou etiketou. Navážeme tak na řadu edicí minulých let – Med Karla IV., Med republiky, Sametový medSladká volba. Letošní téma zatím neprozradíme, ale opět si připomeneme nějaké významné výročí tohoto roku. 🙂