POZVÁNKA: Rozloučení s létem na Praze 4

13. 8. 2014

Ve čtvrtek 9. října 2014 se v parku Družby od 9 do 16 hodin uskuteční ekologická a dopravně výchovná akce pro veřejnost, MŠ a ZŠ, jejichž zřizovatelem je MČ Praha 4.
Lesy hl. m. Prahy svým zajímavým programem upoutají nejen malé, ale i dospělé. Návštěvníky čeká povídání o stromech, zvěři a ptácích z pražských lesů. Hry a soutěže s ekologickou tematikou připraví také Pražské služby, a. s., a společnosti EKO-KOM, a. s., a Asekol, s. r. o.

Svoji techniku na akci ukáže Krajské ředitelství policie hl. m. Prahy a Hasičský záchranný sbor hl. m. Prahy, dovednosti psů záchranářů a poslušnost policejních koní předvede Městská policie hl. m. Prahy a svoje asistenční psy a prvního vodicího mini koníka představí také sdružení HELPPES – Centrum výcviku psů pro postižené, o. p. s.
V 10 hodin pozdraví veřejnost Ing. Jiří Nouza, náměstek primátora hl. m. Prahy, starosta MČ Praha 4 Pavel Caldr, a Ing. Jiří Bodenlos, zástupce starosty, který má danou oblast ve své kompetenci.
Po celou dobu se mohou návštěvníci seznamovat s elektromobilem, který na akci zajistil Magistrát hlavního města Prahy.
Zvířata lze odměnit tvrdým pečivem, psy piškoty (pouze celá balení).
Mateřské a základní školy se z důvodu omezené kapacity musí objednat předem na tel. 261 192 264, 606 602 773, nebo e-mailem na eva.simkova@praha4.cz.
rozlouceni-nahled