V souvislosti se šířením koronaviru rušíme některé z ekovýchovných akcí

11. 3. 2020

Aktuální informace
 
16. 3. 2020: První geologická exkurze pořádaná 19. 3. 2020 se neuskuteční. Další termíny geologických vycházek jsou prozatím beze změny. Museli jsme také zrušit tradiční Den pro jedličku. Zájemcům o individuální výsadby nabídneme po domluvě jiný termín. Pokud chcete jedličku vysadit v lese, kontaktujte prosím Petru Fišerovou na e-mailu fiserova@lesy-praha.cz a domluvte si termín výsadby.
 
13. 3. 2020: Naše ekocentrum Prales ruší do konce března všechny plánované programy pro veřejnost včetně přednášek a workshopů ve Dřeváku. Neproběhne ani tradiční Den vody u rybníka Labuť naplánovaný na 24. 3. 2020.

 
Na základě nových opatření vydaných Bezpečnostní radou státu v souvislosti se šířením koronaviru SARS-CoV-2, který způsobuje onemocnění COVID-19, jsme zrušili některé připravené a objednané ekovýchovné akce určené pro školní kolektivy a také některé z velkokapacitních akcí pro veřejnost, které jsme měli v následujících dnech uspořádat.


Z velkých akcí jsme prozatím upustili od pořádání doprovodného programu u výlovu Hamerského rybníka 19. 3. 2020 a Dne mláďat v chuchelském zookoutku, který se měl konat 28. 3. 2020.
Omezení se nedotknou workshopů a přednášek v ekocentru Prales, které jsou určeny pro malé kolektivy s maximální účastí 25 osob. I nadále se můžete hlásit také na exkurze, které nabízíme pro širokou veřejnost, jako jsou například komentované vycházky Stromovkou, exkurze do medárny či do Zahradnictví Ďáblice. Tyto a další exkurze jsou určené pro malé skupiny zájemců.
O rušení dalších našich programů a akcí konaných v dubnu budeme rozhodovat podle aktuální situace a pokynů Bezpečnostní rady státu. O všech změnách vás budeme informovat na našich webových a facebookových stránkách.
V případě jakýchkoliv dotazů a nejasností ohledně rušení či objednávání programů se obracejte na Beatu Sýkorovou na telefonu 775 018 630.
Děkujeme za pochopení.
akce