V Pralese, tam to roste aneb Pojďte si k nám zahradničit

9. 2. 2018

I v Praze můžete pěstovat vlastní zeleninu či bylinky, nevěříte? Navštivte naše ekocentrum Prales, kde již od 1. března můžete obléknout pracovní rukavice, chopit se motyček a vyzkoušet svoje pěstitelské schopnosti na  záhonech v komunitní zahradě.

Naše zahrada je výjimečná tím, že kromě venkovních pěstebních květináčů a záhonů nabízí zájemcům i možnost pěstování ve vnitřních prostorách komunitního foliovníku. V něm se pěstitelská sezona výrazně prodlouží a úroda Vás nadchne svou bohatostí.. Součástí kompletní výbavy jsou i pracovní stoly, zahradnické nářadí a prostor pro kompostování. V areálu můžete využít také venkovní ohniště a malí pomocníci i dětské hřiště.
Jediné, co musíte udělat pro to, abyste se mohli radovat z vlastnoručně vypěstovaných plodin, je přihlásit se na letošní pěstitelskou sezónu v ekocentru Prales.  Nová sezóna zahradničení je za dveřmi a začínáme již 1. března, tak přivezte semínka a sazeničky a my se na vás budeme těšit!
Komunitní zahrada bude od března otevřená v pracovní dny od 7:00 do 15:30 a v sobotu od 9:00 do 17:00.
Zájemci mohou kontaktovat paní Ing. Kateřinu Dvořákovou na e-mailu dvorakova@lesy-praha.cz nebo na telefonu 778 444 278.
zahrada