Letní příměstský tábor v Pralese: Objevujme společně tajemství přírody

29. 1. 2024

Hledáte v předstihu pro své děti letní tábor? Chtěli byste, aby zažily dobrodružství v přírodě, ale ne ve stylu postavy Kevina ve filmu Sám doma nebo Denise, postrachu okolí? V našem v Ekocentru Prales nabízíme v červenci a v srpnu příměstský tábor Tajemství přírody. Neváhejte s přihlašováním, budete tak mít vystaráno a vaše děti o zábavu postaráno. Na výběr jsou dva turnusy.


tábor

Na táboře Tajemství přírody si děti vyzkouší roli lesních průzkumníků, nasají hromadu informací a užijí si spoustu zábavy i pohybu na čerstvém vzduchu. Seznámí se se světem (nejen) lesních živočichů a rostlin, naučí se rozpoznávat stopy zvěře, určovat léčivé byliny, rozeznávat jedlé houby od těch jedovatých nebo se zapojí do tvoření z přírodních materiálů. To vše v krásném zázemí Ekocentra Prales, kde vedle Cesty dřeva, malé farmy s domácími zvířátky, motýlí louky nebo například broukoviště je i les a rozlehlé louky. Takže děti se zde mohou bezpečně volně rozběhnout a užívat si nových kamarádů a společné zábavy.

👉 Tábor je vhodný pro děti z prvního stupně ZŠ
👉 Místo: Ekocentrum Prales, Mladoboleslavská 953, Praha 19 – Kbely

👉 První turnus: 8.–12. 7. 2024
👉 Druhý turnus: 19.–23. 8. 2024

👉 Program pod vedením lektorů ekologické výchovy bude probíhat od 8:30 do 16 hodin. Děti mohou přicházet již od 8:00 a zůstat až do do 16:30, celou dobu budou pod dohledem.

👉 Cena za účastníka je 3 300 Kč, v ceně je program a pomůcky, obědy a pitný režim. Dopolední a odpolední svačinku si děti nosí s sebou.

👉 S přihláškami na tábor neotálejte a i s vašimi dotazy se neváhejte obracet na Kateřinu Swólovou na telefonním čísle 778 716 582 nebo na e-mailu swolova@lesy-praha.cz.

Těšíme se na společné dobrodružství!