Příměstské tábory: Léto na farmě si děti mohou užít v červenci i srpnu

15. 2. 2023

Upozornění (13. 4. 2023): Oba turnusy tábora jsou již plně obsazeny!

Hledáte na letní prázdniny zábavu pro vaše potomky? Tak to máte nejvyšší čas poohlédnout se po letních příměstských táborech. Děti si vyzkouší netradiční aktivity, poznají nové kamarády z okolí a užijí si spoustu zábavy, přitom ale spí každou noc doma ve své posteli a vy si o ně nemusíte dělat žádné starosti. Takový zážitek vašim dětem můžeme nabídnout v ekocentru Prales v pražských Kbelích, kde letos zažijí opravdové léto na farmě. Připravili jsme pro vás dva termíny příměstského tábora nabitého zážitky a zábavou pod vedením zkušených lektorů ekologické výchovy.

tábor

Malí farmáři si vyzkouší nevšední život na farmě s jeho radostmi i starostmi. Seznámí se s domácími zvířaty a naučí se o ně pečovat. Budou je krmit, čistit jejich příbytky, vyhánět je na pastvu, starat se o jejich srst a mohou se s nimi i pomazlit. Farmáři a farmářky dostanou na starosti naše ovce, kozy, slepice a králíky. O zábavu, poučení i radostnou práci nebude celý týden nouze. Do našeho programu je zařazený i výlet a pohybové aktivity a edukační hry, které neponechají žádný prostor pro nudu.

Tábor, který proběhne ve dvou turnusech od 10. 7. do 14. 7. a od 21. 8. do 25. 8. 2023, je vhodný pro děti z prvního stupně základních škol, kterým se naši lektoři budou plně věnovat od 8:30 do 16 hodin. Cena za účastníka je 3 300 Kč, obědy, pitný režim, výlet a výtvarné potřeby jsou v ceně. Dopolední a odpolední svačinku připravte dětem s sebou.

S přihláškami na tábor i s vašimi dotazy se neváhejte obracet na Kateřinu Swólovou na telefonním čísle 778 716 582 nebo na e-mailu swolova@lesy-praha.cz.