Indiánské léto v Pralese: Příměstský tábor pro děti nabízí dva turnusy

28. 2. 2022

Upozornění (14. 4. 2022): Kapacita táborů je již naplněna.
Pro rodiče, kteří již plánují pro své děti zábavu na letní prázdniny, přicházíme s nabídkou letních příměstských táborů v našem ekocentru Prales v pražských Kbelích. Indiánské léto v Pralese proběhne ve dvou turnusech a je určeno pro děti ve věku prvního stupně základní školy. Dva týdny plné zážitků a zábavy pod vedením zkušených lektorů ekologické výchovy.

Malí indiáni se vydají po stopách bizonů, vyrobí si vlastní totem i luk, naučí se pracovat s přírodními materiály a vyzkouší si svoji obratnost a spolupráci s dalšími členy svého indiánského kmene. To vše v souladu s přírodou v areálu ekocentra Prales.

Tábor, který proběhne ve dvou turnusech od 11. 7. do 15. 7. a od 22. 8. do 26. 8. 2022, je vhodný pro děti prvního stupně základních škol a naši lektoři se jim budou plně věnovat od 8:30 do 16 hodin. Cena za účastníka je 2 900 Kč/turnus a zahrnuje teplý oběd, pitný režim a výtvarné potřeby i lektorné.

S přihláškami na tábor i s vašimi dotazy se obracejte na Kateřinu Swólovou na telefonním čísle 778 716 582 nebo na e-mailu swolova@lesy-praha.cz.

tábor Indiánské leto