Léto na farmě: Příměstský tábor pro děti nabízí dva termíny

13. 2. 2020

Zima sice ještě neskončila, ale vy už si děláte vrásky s tím, co podniknout s dětmi o letních prázdninách? Nemůžete si dovolit zůstat dva měsíce doma, protože vaše práce zkrátka nepočká? Tak to máte nejvyšší čas poohlédnout se po letních příměstských táborech. Děti si vyzkouší netradiční aktivity, poznají nové kamarády z okolí a užijí si spoustu zábavy, přitom ale spí každou noc doma ve své posteli a vy si o ně nemusíte dělat žádné starosti. Takový zážitek vašim dětem můžeme nabídnout v ekocentru Prales v pražských Kbelích, kde letos zažijí opravdové léto na farmě. Připravili jsme pro vás dva termíny příměstského tábora nabitého zážitky a zábavou pod vedením zkušených lektorů ekologické výchovy.


Malí farmáři si vyzkouší nevšední život na farmě s jeho radostmi i starostmi. Seznámí se s domácími zvířaty a naučí se o ně pečovat. Budou je krmit, čistit jejich příbytky, vyhánět je na pastvu, starat se o jejich srst a mohou se s nimi i pomazlit. Farmáři a farmářky dostanou na starosti naše ovce, kozy, slepice a králíky. O zábavu, poučení i radostnou práci nebude celý týden nouze. Do našeho programu jsou vodně zařazené také pohybové aktivity a edukační hry, které neponechají žádný prostor pro nudu.

Tábor, který proběhne ve dvou turnusech od 13. 7. do 17. 7. a od 24. 8. do 28. 8. 2020, je vhodný pro děti prvního stupně základních škol a naši lektoři se jim budou plně věnovat od 8:30 do 16 hodin. Cena za účastníka je 2 000 Kč, oběd, pitný režim a výtvarné potřeby jsou v ceně. Dopolední a odpolední svačinku připravte dětem s sebou.
S přihláškami na tábor i s vašimi dotazy se neváhejte obracet na Kateřinu Swólovou na telefonním čísle 778 716 582 nebo na e-mailu sev@lesy-praha.cz.

tábor

POZOR! Pro velký zájem připojujeme ještě jeden turnus příměstského tábora, tentokrát na téma Tajemství našich lesů. Tábor se bude konat rovněž v ekocentru Prales, v termínu od 3. do 7. 8. 2020. Podrobnosti najdete v události na Facebooku.

letni-tabor_2020_nahled