Czech Nature Photo: Přihlaste se do prestižní fotografické soutěže

13. 1. 2021

Patří mezi vaše vášně příroda a fotografování? Spojte obě záliby a přihlaste se do dalšího ročníku soutěže Czech Nature Photo, která je odnoží prestižní soutěže Czech Press Photo a zaměřuje se na fotografie přírody, živočichů a rostlin. Informace o soutěži, podmínky, kategorie i ceny pro vítěze naleznete na stránkách soutěže.

Své fotografie můžete přihlásit do některé ze 7 hlavních kategorií: Savci, Ptáci, Plazi, obojživelníci a podvodní život, Bezobratlí, Zvířata ve svém prostředí, Rostliny a houby a Krajina. K dispozici jsou rovněž 3 speciální kategorie: Série, Příroda v Praze a Zvířata v lidské péči a soutěžit se bude také o Cenu za nejlepší fotografii české přírody. Celkem tak máte k dispozici 11 soutěžních kategorií. Dohromady můžete poslat až 10 děl. Fotografie posílejte prostřednictvím elektronického systému na stránce  www.czechnaturephoto.cz  do 14. února 2021.

Soutěž Czech Nature Photo vznikla v roce 2017 s myšlenkou dát více prostoru fotografiím přírody a jejich autorům. Naše organizace, která se již takřka 30 let stará o přírodu v hlavním městě České republiky, si této iniciativy velice cení. I proto jsme se opět stali partnery soutěže, konkrétně speciální kategorie Cena za nejlepší fotografii české přírody. Tato kategorie je určena pro snímky divoce žijících zvířat nebo volně rostoucích rostlin pořízených na území České republiky. Připravili jsme jednu z cen pro vítěze  partnerské kategorie a naši odborníci ze Záchranné stanice hl. m. Prahy pro volně žijící živočichy jsou připraveni uspořádat pro veřejnost přednášku o zvířatech ve městě.

logo