Zima plná zábavy: Navštivte workshopy a přednášky v Pralese

22. 10. 2019

Trápí vás blížící se zima, z vidiny dlouhých temných večerů se vám zatmívá před očima a přemýšlíte, jestli se doma s dětmi náhodou nezblázníte? Máme pro vás řešení. V naší nové budově Dřevák v ekocentru Prales pro vás připravujeme pásmo podvečerních workshopů a přednášek, s nimiž vám zima uteče jako nic. Od listopadu až do konce března se můžete každý týden pustit do zábavného tvoření a naučit se pracovat s kůží, voskem, dřevem a dalšími přírodními materiály. A pokud si netroufáte na manuální práci a toužíte spíše po teoretických znalostech, máme něco i pro vás. Můžete se s námi během přednášek vydat na cestu kolem světa a navštívit Mongolsko či jihozápad USA anebo se nechat zasvětit do práce zvířecích záchranářů či života divokých zvířat v Praze. Připravili jsme pro vás celkem 20 workshopů a 11 přednášek, z nichž si určitě vyberou i ti nejnáročnější z vás.

První workshop se uskuteční v úterý 5. listopadu od 17 hodin ve Dřeváku. Společně se pustíme do výroby dekorací z přírodních materiálů. Tvořit budeme květinové dekorace z barevného listí nebo zvířátka ze šišek, kaštanů a ořechů. Workshop je vhodný pro rodiny s dětmi, cena je 50 Kč za osobu a jeho kapacita je 25 účastníků. Přihlásit se můžete na e-mailu bocan@lesy-praha.cz.
A hned o dva dny později, ve čtvrtek 7. listopadu, na vás bude čekat zajímavá přednáška o městském životě ježků.
Kompletní seznam všech workshopů a přednášek najdete na stránkách ekocentra Prales. Seznam budeme průběžně aktualizovat a doplňovat, abyste o žádnou akci nepřišli.
Těšíme se na vás.
tvoreni