Soutěž Zlatý středník: Získali jsme ocenění Top Rated za výroční zprávu

16. 5. 2019

Organizace Lesy hl. m. Prahy se zúčastnila letošního 17. ročníku soutěže Zlatý středník, jejímž tradičním garantem a pořadatelem je organizace PR Klub. Do soutěže hodnotící firemní a externí média jsme přihlásili naši výroční zprávu za rok 2017. Svoje síly jsme změřili s dalšími organizacemi, společnostmi i nadacemi. Mezi silnou konkurencí jsme si nevedli vůbec špatně. Umístili jsme se na čtvrtém místě a získali ocenění Top Rated za vysokou přidanou hodnotu díla.

logo
Všechny přihlášené práce hodnotila odborná pětičlenná porota tvořená profesionály z oboru marketingu, komunikace a PR. Výsledky soutěže byly vyhlášeny 25. dubna ve Vienna House Andel’s Prague v Praze 5.
Soutěž Zlatý středník vyhlásila celkem 14 soutěžních kategorií a díla v nich hodnotilo více než 30 odborných porotců. Soutěžilo se o nejlepší webové stránky, nejlepší videoprezentace, nejlepší časopis a noviny či nejlepší profil na sociálních sítích. Kromě prvních tří míst v každé kategorii porota udělovala také ocenění Top Rated a ocenění Rated, za vysokou přidanou hodnotu posuzovaného díla.
Těší nás, že se prezentace naší práce mezi ostatními neztratila a získala ocenění Top Rated.
oceneni