Indiánské léto v Pralese: Příměstský tábor pro děti nabízí dva termíny

20. 3. 2019

Sotva skončila zima a vy už si děláte vrásky s tím, co podniknout s dětmi o letních prázdninách? Nemůžete si dovolit zůstat dva měsíce doma, protože vaše práce zkrátka nepočká? Tak to máte nejvyšší čas poohlédnout se po letních příměstských táborech. Děti si vyzkouší netradiční aktivity, poznají nové kamarády z okolí a užijí si spoustu zábavy, přitom ale spí každou noc doma ve své posteli a vy si o ně nemusíte dělat žádné starosti. Takový zážitek vašim dětem můžeme nabídnout v ekocentru Prales v pražských Kbelích, kde letos zažijí opravdové indiánské léto. Připravili jsme pro vás dva termíny příměstského tábora nabitého zážitky a zábavou pod vedením zkušených lektorů ekologické výchovy.

Malí indiáni se vydají po stopách bizonů, vyrobí si vlastní totem i luk, naučí se pracovat s přírodními materiály a vyzkouší si svoji obratnost a spolupráci s dalšími členy svého indiánského kmene. To vše v souladu s přírodou v areálu ekocentra Prales.
Tábor, který proběhne ve dvou turnusech od 8. 7. do 12. 7. a od 26. 8. do 30. 8. 2019, je vhodný pro děti prvního stupně základních škol a naši lektoři se jim budou plně věnovat od 8:30 do 16 hodin. Cena za účastníka je 2 000 Kč, oběd, pitný režim a výtvarné potřeby jsou v ceně. Dopolední a odpolední svačinku připravte dětem s sebou.
S přihláškami na tábor i s vašimi dotazy se neváhejte obracet na Kateřinu Swólovou na telefonním čísle 778 716 582 nebo na e-mailu sev@lesy-praha.cz.
tábor