V soutěži o nejlepší výroční zprávu jsme se mezi velkými firmami neztratili

28. 11. 2018

Organizace Lesy hl. m. Prahy se zúčastnila letošního 25. ročníku soutěže nejlepších výročních zpráv a firemních časopisů Czech top 100. Svoje síly jsme změřili s velkými firmami na českém trhu z oblasti energetiky, bankovnictví, pojišťovnictví, dopravy či stavebnictví i s charitativními organizacemi a nadacemi. Mezi silnou konkurencí jsme si nevedli vůbec špatně a umístili jsme se v první dvacítce nejlepších výročních zpráv.

Všechny přihlášené práce hodnotila odborná porota tvořená profesionály z několika oblastí. Naši výroční zprávu za rok 2017 posuzovali finanční analytici, auditoři, grafici, umělečtí fotografové, jazykoví, polygrafičtí a komunikační odborníci. Výsledky soutěže byly vyhlášeny 21. listopadu v prostorách Rezidence primátora hl. m. Prahy.
Těší nás, že jsme v konkurenci velkých firem a organizací, jako jsou například ČEZ a.s., Komerční banka, a.s., České dráhy, a.s., nebo Akademie věd České republiky, obstáli a umístili se v první dvacítce nejlepších jako jediná organizace pečující o přírodu na území hlavního města.
výroční zpráva 2017