Máme charitativní kalendář. Nákupem podpoříte naše zvířecí pacienty

23. 11. 2021

Upozornění (31. 12. 2021): VYPRODÁNO – děkujeme.

Veverčátka, která přišla o hnízdo, puštík sražený autem, pokousané srnče, osiřelá ježčata nebo poštolka zraněná po nárazu do skleněné plochy. To jsou případy, které v naší Záchranné stanici hl. m. Prahy pro volně žijící živočichy denně řešíme a které jsme právě proto vybrali i do našeho nového charitativního kalendáře pro rok 2022. Kalendář Pacienti 2022 s fotografiemi zvířat z pražské přírody, která z různých důvodů potřebovala pomoc záchranné stanice, si nyní můžete zakoupit a přispět tak na dobrou věc. Veškerý výtěžek z prodeje kalendářů poputuje zpět do záchranné stanice na péči o živočichy a nákup krmení a vybavení.

Kalendář má velikost A3 a jeho cena je 195 Kč včetně DPH.

DSC_0661_u

Kalendář si můžete zakoupit na některém z našich prodejních míst:

Kde Kdy
sídlo Záchranné stanice hl. m. Prahy pro volně žijící živočichy
Mezi Rolemi, Praha 5
pondělí–neděle od 10 do 18 hodin
ekocentrum Prales
Mladoboleslavská 953, Praha 19
během otvírací doby a při workshopech a přednáškách ve Dřeváku
sídlo Lesů hl. m. Prahy
Práčská 1885, Praha 10
Pro předání prosím předem kontaktujte Petru Fišerovou (775 018 624) nebo Veroniku Kraslovou (778 883 162).

Pokud nejste z Prahy nebo se na naše prodejní místa nedostanete, můžeme vám kalendář zaslat poštou (s poštovným za 75 Kč). Na e-mail fiserova@lesy-praha.cz napište, o kolik kalendářů máte zájem a kam je chcete zaslat. S potvrzením objednávky vám zašleme údaje k platbě.

kalendar_nahled

Podrobné informace o dalších možnostech pomoci pro naši záchrannou stanici a její pacienty najdete v sekci Rádi byste pomohli?. Děkujeme za vaši podporu.