POZVÁNKA: Oslavte s námi Vánoce v záchranné stanici

3. 12. 2023

Přijďte s námi před Vánoci chvilku pobýt. Všechny naše příznivce a podporovatele zveme na historicky první vánoční setkání v naší záchranné stanici, které pořádáme v sobotu 9. prosince od 10 do 14 hodin v našem areálu (K Zahradnictví 582, Praha 8). Hlavně během letní sezóny je stanice neustále plná k prasknutí a my nevíme, kde nám hlava stojí, teď s přicházející zimou už je ale pacientů o něco méně. Toho bychom rádi využili a ukázali vám, jak to u nás vypadá. A taky vám tak poděkovali, že stanici fandíte a podporujete nás v naší práci.

vanoce_nahled

Vezmeme vás do našeho nynějšího provizorního zázemí v areálu Zahradnictví Ďáblice, kde fungujeme po dobu výstavby naší nové stanice v Jinonicích. Ukážeme vám, jak to vypadá třeba na ošetřovně, nakoukneme do přípravny krmení, a když to půjde, podíváme se taky k voliérám a výběhům.

Moc rádi vás u nás uvítáme, jen raději předem upozorňujeme, že plán prohlídky se může změnit podle toho, jaká zrovna ve stanici bude situace. Jsme léčebné zařízení a primárně musíme vždycky zajistit hlavně péči a nezbytný klid pro pacienty, kteří nejsou zvyklí na pozornost a blízkost lidí (a je to tak správně). Určitě to tedy nebude jako návštěva zoo a nečekejte prohlídku spousty zvířat, věříme ale, že i tak to bude pro nás všechny příjemné setkání. 🙂 Taky to bude skvělá příležitost k tomu, abyste se ošetřovatelů zeptali na cokoli, co vás k záchraně divokých zvířat nebo k provozu stanice zajímá!

Navíc tu máme jednu informaci pro ty, kteří si ještě nestihli pořídit náš nový kalendář Malí bojovníci 2024. Budeme je prodávat i přímo na akci.

Kalendář s našimi malými bojovníky vypadá takhle:

A pokud byste chtěli našim pacientům přinést něco pod stromeček, můžete vybrat jakoukoli drobnost z našeho stálého seznamu materiální pomoci. Využijeme například směsi zrní nebo slunečnici, velmi se nám hodí také piškoty, krmný hmyz, granule pro kočky nebo malá plemena psů či kvalitní konzervy pro psy a kočky s vysokým podílem masa nebo s drůbežím masem ve formě paštiky (paté). Celý seznam najdete u nás na webu v sekci Rádi byste pomohli?.

Moc se na vás všechny těšíme. ❤