S jarem Zahradnictví Ďáblice prodlužuje svou otevírací dobu

13. 3. 2023

Jaro se začíná hlásit o slovo a na zahradách zanedlouho naplno propukne sezóna sázení a setí. V našem Zahradnictví Ďáblice jsme připraveni a od středy 15. března prodlužujeme otevírací dobu a otevřeno budeme mít i v sobotu. Bohatá nabídka jarních květin, okrasných keřů a stromů i mnoho druhů a odrůd ovocných dřevin tu čeká na své zájemce.

Zahradnictví Ďáblice

Otevírací doba od poloviny března

Pondělí 7:00 – 15:30
Úterý 7:00 – 15:30
Středa 7:00 – 17:30
Čtvrtek 7:00 – 17:30
Pátek 7:00 – 17:30
Sobota 8:00 – 14:00
Neděle zavřeno
Ve státní svátky máme zavřeno.

Vybírat si můžete různých druhů jarních květin (petrklíče, violky) i nepřeberné škály jehličnanů, na které se naše zahradnictví specializuje. Do ovocné zahrádky zde pořídíte maliny, rybízy či angrešty. Nechybí ani ovocné stromy jako jabloně, třešně či ořešáky. Pořídíte u nás také vzrostlé stromy v balu a velký výběr kvalitních balových vzrostlých keřů, které vám na zahradě udělají ihned velkou parádu. Navíc jsou to stromy keře vypěstované přímo u nás v zahradnictví, a tak jsou již zvyklé na místní podmínky, což je příznivé pro jejich rychlejší adaptaci po zasazení na trvalém stanovišti.

Zahradnictví Ďáblice patří k největším prodejním a pěstitelským centrům na území Prahy. Pěstování okrasných dřevin tu má tradici už od roku 1924 a od svého počátku se pojí s péčí o pražskou veřejnou zeleň.

Udělejte radost sobě i své zahradě a vyrazte do Zahradnictví Ďáblice na jarní nákupy.