Charitativní krmítka jsou opět v prodeji. Podpořte záchrannou stanici i ptactvo

5. 2. 2020

Zima stále ještě nekončí a na keřích už zbývá pomálu bobulí, které by volně žijící ptactvo mohlo zasytit. Vy jim však se sháněním potravy můžete pomoci. Ode dneška si u nás můžete opět zakoupit charitativní ptačí krmítko, které potěší nejen volně žijící ptactvo, ale také pacienty naší Záchranné stanice hl. m. Prahy pro volně žijící živočichy, z nichž dvě třetiny tvoří opět ptáci. Právě na podporu záchranné stanice totiž celý výtěžek z prodeje našich krmítek poputuje.

Prodej krmítek jsme zahájili na začátku loňského prosince a díky vašemu obrovskému zájmu jsme veškeré naše zásoby vyprodali během 6 dnů. Nyní máme k prodeji další várku krásných krmítek, která dodáváme v rozloženém stavu, v krabici o rozměrech 33 x 22 x 4,5 cm. Balení obsahuje 9 předvrtaných dřevěných součástek a 18 hřebíků. Sestavení je velice jednoduché a podle přiloženého návodu s fotografiemi to během několika málo minut zvládne úplně každý. Jediné, co k tomu budete potřebovat, je kladívko. V krabici najdete také leták s instrukcemi, čím je vhodné hotové krmítko naplnit a na čem si volně žijící ptactvo nejvíce pochutná. Cena balení je 350 Kč.

Máte-li o krmítko zájem, ozvěte se na telefonní číslo 775 018 624 nebo na e-mail fiserova@lesy-praha.cz, abychom se mohli domluvit na předání. A pokud to pro krmítko máte blíž do ekocentra Prales, kontaktujte Kateřinu Swólovou na telefonním čísle 778 716 582 nebo na e-mailu swolova@lesy-praha.cz

Pokud už krmítko na zahradě nebo na balkoně vy i vaši známí máte, ale přesto byste chtěli naši záchrannou stanici podpořit, můžete zaslat libovolný finanční příspěvek na účet 1927728309/0800 (konstantní symbol 0379, variabilní symbol 61). Více informací o možnostech a způsobech pomoci najdete v sekci Rádi byste pomohli? Děkujeme za jakoukoli pomoc a podporu.

IMG_3692_u