Bohatá nabídka letniček, zeleninové sadby i bylinek v okrasné školce Kbely

27. 5. 2014

V naší okrasné školce ve Kbelích si stále můžete vybírat z bohaté nabídky kvetoucích letniček, mladé zeleninové sadby pro letní i podzimní sklizeň na zahrádce nebo zdravých bylinek.

Pestrobarevné letničky nejrůznějších druhů nabízíme od 6,50 do 45 Kč za kus. Chcete-li si ovšem na zahradě nebo na terase vypěstovat kromě barevných květinových koberců i svoji vlastní zeleninu, přijďte si do Kbel pro sazenice paprik, rajčat, okurek – nakládaček i salátovek, zelí či kedlubnů. A sazeničky máme i pro toho, kdo by si chtěl doma zasadit třeba meloun nebo rebarboru. Ceny se pohybují od 4 do 80 Kč za kus.

Širokou škálu květin a zeleninové sadby pak doplňuje nabídka aromatických bylinek, které si jednoduše vypěstujete i na parapetu za oknem. V naší okrasné školce si vybere každý podle svojí chuti, v nabídce najdete petržel, pažitku, kopr, libeček i bazalku nebo například šalvěj, mateřídoušku a meduňku. Nabízíme také čerstvé oregáno a majoránku, či dokonce stévii, známou zdravou náhražku cukru. Sazenice bylinek u nás zakoupíte od 5 do 25 Kč podle vybraného druhu.

dsc_0036b

Přijďte si k nám vylepšit svůj jídelníček. Těšíme se každý všední den i v sobotu.