Podzimní sezonu v Čimickém háji odstartuje pravidelný velký úklid

8. 9. 2016

Těšíte se na podzimní toulky usínající přírodou a dlouhé procházky spadaným listím? K tomu, abyste se v Čimickém háji na podzim brodili opravdu jen listím, můžete sami velmi přispět už v sobotu 17. září. Spolek Vědomý dotek pořádá ve spolupráci s naší organizací o posledním víkendu před začátkem astronomického podzimu pravidelný úklid Čimického háje a jako vždy přivítá všechny pomocníky a dobrovolníky.

Sraz všech, kteří si vyhradí chvilku na neúprosné zúčtování s odpadky, které v lese během dlouhých letních dní zahákly své plastové, papírové nebo plechové drápky, je v sobotu 17. září před 10. hodinou u Čimického háje před budovou v ulici Hovorčovická 1713/22. Nahlásit svoji účast můžete prostřednictvím kontaktů na webu spolku.

Spolek Vědomý dotek organizuje dobrovolný úklid Čimického háje každý rok, vždy na jaře a na podzim. Při letošním jarním úklidu dobrovolníci z lesa vyprovodili dokonce 7 kubíků nežádoucích „návštěvníků“, kteří se v lese „tak nějak“ zapomněli. Kolik jich najdou tentokrát?

uklid-cimickeho-haje-podzim2016uklid-cimickeho-haje-3