V Čimickém háji od září hospodaří náš nový lesník

19. 9. 2017

Jeden z našich šesti lesních úseků, úsek Bohnice, má od září letošního roku nového vedoucího. V hájovně v Čimickém háji, odkud se celý úsek řídí, se usadil Karel Malenický, pracovník, který v naší organizaci začínal na pozici lesního mechanizátora v úseku Hostivař. Nyní se na mapě Prahy posunul víc na sever: Jako lesník v bohnickém úseku bude mít na starosti lesní porosty v severovýchodní části hlavního města – v Čimickém a Ďáblickém háji, v Bohnickém údolí či v lese Smetanka.

Karel Malenický vystudoval Střední lesnickou školu Bedřicha Schwarzenberga v Písku. Práce v lesnictví jej baví a naplňuje a rád bude lidi motivovat k dobré práci. Nová pozice pro něj představuje novou pracovní výzvu a přináší mu i nové kolegy, kteří mu budou s obhospodařováním pražských lesů ve svěřené oblasti pomáhat.

Budete-li mít jakýkoli dotaz nebo podnět týkající se lesních porostů v severovýchodní části Prahy ve správě naší organizace, neváhejte se na něj obrátit. Kontaktovat jej můžete na telefonním čísle 777 827 798 nebo na e-mailu malenicky@lesy-praha.cz.

lesnik-malenicky2

wp-content/gallery/akt_novy-lesnik-bohnice-2017/thumbs/thumbs_lesnik-malenicky-nahled.jpg