Naši zaměstnanci bodovali na lyžařských závodech lesníků

6. 3. 2017

S koncem zimního období se můžeme pochlubit i sportovními úspěchy našich zaměstnanců, kteří se zúčastnili lesnických lyžařských závodů. V druhé polovině ledna závodili v Krušných horách, v polovině února se přesunuli do Orlických hor.

První akcí s naší účastí byl 22. ročník lyžařských závodů lesníků pořádaných Vojenskými lesy a statky ČR, s.p., které se konaly 20. – 21. ledna 2017 ve skiareálu Klínovec a na biatlonovém stadionu Eduard v Krušných horách.

Naši organizaci reprezentovalo celkem 8 zaměstnanců, a to v disciplínách obří slalom a lesnický biatlon. Nejlepšího výsledku dosáhla Mgr. Monika Šmidrkalová ze střediska Lesy, která v kombinaci obou disciplín zvítězila (obří slalom – 1. místo, biatlon – 2. místo). Více o akci se můžete dočíst na webu Vojenských lesů a statků ČR.

sjezdovky

Tým Lesů hl. m. Prahy po závodě

Druhou soutěží byl 41. ročník Přejezdu Orlických hor, závodu na 17 km klasickou technikou od hájovny Kolowratských lesů do Orlického Záhoří, který se konal 17. 2. 2017. Této akce se zúčastnili dva naši zaměstnanci, Mgr. Monika Šmidrkalová a Miloš Stana. Závod se opět vydařil Monice Šmidrkalové, která dojela na 2. místě ve své kategorii v čase 1:30,27.