Nabízíme palivové dřevo na letní grilování i topnou sezonu

11. 7. 2019

I když to tak venku zatím nevypadá, léto rychle uteče, a než se nadějete, bude se vás zima ptát, co jste v létě vlastně dělali. Buďte připraveni a udělejte si zásoby v předstihu. Právě teď je nejvhodnější doba přichystat si dřevo na nadcházející topnou sezonu. A i když zatím na zimu myslet nechcete, hromádka dřeva se vám jistě bude hodit i teď, v parném létě. Třeba na víkendové grilování na zahradě nebo na domácí uzení masa. Zakoupit ho můžete v hájovně lesního úseku Šárka a ve štípárně ve Kbelích, kterou najdete v ekocentru Prales. Pokud nemáte vhodný dopravní prostředek, přivezeme vám dřevo až domů.

V naší nabídce naleznete dřeviny různých tvrdostí, jehličnaté i listnaté. K dostání je palivové dřevo dubu, habru, jasanu, lípy, topolu, vrby, smrku, borovice a modřínu. Dřevo si můžete zakoupit ve standardní délce 33 cm a po objednání vám připravíme i palivové dřevo v délkách 25 a 50 cm. Pokud nemáte možnost si pro naštípané dřevo dojet, zajistíme vám za poplatek jeho odvoz až k vám domů a pomůžeme i s jeho složením.

Pro objednávky palivového dřeva ze Kbel kontaktujte Václava Salače na tel. 777 827 795 a pro palivo z lesního úseku Šárka (Praha-Nebušice) volejte Jaroslavu Jirkovcovi na tel. 777 827 799.

Více informací o nabídce paliva a jeho dopravy naleznete v našich cenících.

Pražské lesy jsou nenahraditelnými zelenými plícemi hlavního města. Jako ostrůvky přírody v městské zástavbě mají jedno důležité poslání, na které pamatuje i lesní zákon: Denně slouží všem Pražanům k odpočinku a rekreaci. Nerostou tu proto, aby kdokoli vydělával na jejich dřevu. Dřevní hmota, kterou prodáváme, pochází z občasných výchovných probírek a lokálně omezených těžeb, které jsou nezbytné pro zdravý růst a obnovu lesních porostů. A za každý pokácený dospělý strom v průměru vysadíme minimálně 10 nových sazenic. S naším dřevem máte jistotu, že za vaše teplo v bytě žádný les tam venku nepoložil svůj život.

dřevo