Dodávka osobních ochranných pracovních prostředků

18. 2. 2014

Předmětem zakázky je komplexní dodávka osobních ochranných pracovních prostředků (dále jen OOPP) podle potřeb organizace. 

Předpokládaná cena zakázky je do 600 000 Kč za rok.

Dodávky budou požadovány dle aktuálních potřeb zadavatele. Nedodržení ani překročení uvedeného objemu dodávek neopravňuje dodavatele k jakýmkoliv nárokům vůči zadavateli.

Položkový rozpočet obsahuje nejběžnější položky, které zadavatel nakupuje. Jsou-li v položkovém rozpočtu uvedeny názvy konkrétních výrobků nebo výrobců, zadavatel připouští i jiná řešení srovnatelného druhu i od jiných výrobců. Zadavatel si vyhrazuje právo nakoupit od dodavatele i jiné zboží, které není uvedené v položkovém rozpočtu, pokud jím dodavatel disponuje. Dodavatel v takovém případě stanoví cenu dle svého ceníku poníženou o procento slevy vypočtené dle položkového rozpočtu (položka „Sleva oproti ceníku“). Ceníkovou cenu nelze však takto navyšovat.

Zadavatel si vyhrazuje právo koupit zboží i od jiného dodavatele, pokud bude nabízená cena podstatně nižší, než je cena nabízená dodavatelem, a to i v případě, že se bude jednat i o cenu nabízenou jiným dodavatelem jen po velmi krátkou dobu (např. „akce“).

Předmět plnění – všechny OOPP musí být schváleny příslušnou autorizovanou zkušebnou podle zákona č. 22/1977 Sb. v platném znění. OOPP dále musí splňovat požadavky dané nařízením vlády č. 495/2001 Sb., nařízením vlády č. 361/2007 Sb. a jeho novelou – nařízením vlády č. 93/2012 Sb. a požadavky dané nařízením vlády č. 21/2003 Sb., kterým se stanoví technické požadavky na OOPP.

Logo organizace bude řešeno na základě pokynu zadavatele nástřikem na záda nebo snímatelnou nášivkou na rukáv oděvu.

Zadavatel požaduje zajištění záručního a pozáručního servisu na území hlavního města Prahy.

Podrobnosti jsou uvedeny ve výzvě k podání nabídek a prokázání kvalifikace.