POZVÁNKA: Namalujte duši. Začíná výtvarná soutěž Duše stromů

30. 8. 2019

Mají stromy duši? Jak taková duše vypadá? Jak si ji představujete? Nebo jste ji snad už viděli? Podělte se o to s námi. K příležitosti mezinárodního Dne stromů, který se v Česku slaví 20. října, vyhlašuje hlavní město Praha ve spolupráci s naší organizací výtvarnou soutěž Duše stromů. Jestli budete malovat, kreslit, vystřihovat, lepit nebo třeba sochat, to je jenom na vás, technika nerozhoduje. Soutěž je rozdělena do 4 kategorií: předškoláci, školáci, dospělí a kolektivy.


Svoje díla zasílejte od 2. 9. do 30. 9. 2019 na adresu: středisko Ekologická výchova, Lesy hl. m. Prahy, Práčská 1885, 106 00 Praha 10 – Záběhlice. Uveďte své jméno, věk, soutěžní kategorii a e-mail nebo telefonní číslo, abychom vás mohli kontaktovat v případě výhry.
Vítěze v jednotlivých kategoriích slavnostně vyhlásíme na akci Den stromů ve Stromovce, kterou pro Pražany chystáme na 18. 10. 2019. Nejpovedenějšími díly navíc vyzdobíme prostory Nové radnice na Mariánském náměstí v Praze 1. Výstava potrvá od 7. do 31. 10. 2019.
Přihlášením díla do soutěže souhlasí jeho autor se zpracováním osobních údajů a s vystavením díla. Upozorňujeme, že z organizačních důvodů nebudou díla autorům vrácena.
Pravidla a novinky o soutěži naleznete na našich webových stránkách.
duse_2019