Tekuté zlato z pražské přírody: Med z našich včelnic je v prodeji

21. 8. 2019

Naše včelky ani letos nezahálely a celé jaro pilně létaly pražskou přírodou, aby do svých úlů nanosily co nejvíce nektaru k výrobě medu. Díky jejich práci jsme mohli v červenci vytočit na 650 kilogramů toho nejsladšího, co pražská příroda nabízí. Okusit, jak skvěle chutná, můžete nyní i vy. Med z pražských včelnic je právě v prodeji.

Med zakoupíte v sídle naší organizace (po telefonické domluvě s Petrou Fišerovou, tel.: 775 018 624), nebo v Zahradnictví Ďáblice, v ekocentru Prales a v občerstvení chuchelského zookoutku vždy během jejich otevírací doby. K dostání jsou sklenice ve třech velikostech, čtvrtkilová, půlkilová i kilová.
A pro fanoušky našeho Zahradnictví Ďáblice máme letos sladkou novinku. K příležitosti 95. narozenin ďáblického zahradnictví jsme připravili limitovanou edici medu. Stočili jsme jej přímo ze včelnice, která se nachází v samém srdci zahradnictví plného kvetoucích rostlin, stromů a keřů. Limitovanou edici zakoupíte pouze v prodejně zahradnictví.
Všechen náš med pochází ze včelnic, které Lesy hl. m. Prahy obnovily či nově založily v pražských lesích a parcích v rámci svého projektu Návrat včel do pražských lesů.
Ceník našeho medu je k nahlédnutí v sekci Ceníky.
med_2019