POZVÁNKA: Užijte si jarní prázdniny na příměstském táboře v Pralese

18. 1. 2019

Trávit jarní prázdniny u babičky nebo na horách? Zkuste to tentokrát jinak a svěřte své ratolesti na týden plný zážitků do našeho ekocentra Prales v pražských Kbelích. Pro děti jsme připravili týden plný zábavy s našimi ekovýchovnými programy pod vedením zkušených lektorů. Těšit se mohou například na program o ovečkách, o pěstování a zpracování obilí či o dřevě. Společně navštívíme také zookoutek v Malé Chuchli a jeho obyvatele. Nebudou chybět ani kreativní dílničky, v nichž si malí táborníci vyzkouší své manuální dovednosti a vyrobí si něco malého na památku.

Tábor, který proběhne od 18. do 22. 2. 2019, je vhodný pro děti prvního stupně základních škol a naši lektoři se jim budou plně věnovat od 8 do 16 hodin. Cena za účastníka je 2 000 Kč, oběd a pitný režim jsou v ceně. Dopolední a odpolední svačinku připravte dětem s sebou.
Pro další informace o programu tábora a jeho průběhu se neváhejte obracet na vedoucí ekocentra Prales Michaelu Kubernatovou na telefonním čísle: 773 776 575 nebo na e-mailu kubernatova@lesy-praha.cz.
tabor