POZVÁNKA: Vydejte se se 100povačkou po stopách republiky

29. 5. 2018

Třetí červnová sobota bude patřit všem malým i velkým stopařům, kteří v odpoledních hodinách zavítají do zookoutku v Malé Chuchli. Ke 100. výročí od založení Československé republiky jsme si připravili speciální stopovačku. Možná si někteří z vás nostalgicky zavzpomínají na letní tábory, kde se tato hra hrála. My jsme ji však pro významné jubileum naší republiky trochu upravili. Díky zábavné hře pro jednotlivce i rodiny se můžete vydat po stopách našeho státu a jeho historie. Čeká na vás spousta zajímavých otázek a mnohdy i překvapivých odpovědí.

100povačka
Akce 100povačka je součástí série oslav, které jsme pro letošní 100. výročí založení Československa připravili. Oslavy jsme zahájili hned na jaře s dětmi ze základních škol, kdy jsme společně vysadili 1 300 lesních dřevin a za odměnu od nás každý malý pracant dostal unikátní samolepku vytvořenou jen pro tuto slavnostní příležitost.

Kdy a kde se pustíme po stopách republiky:

Akce se koná v zookoutku Malá Chuchle, v sobotu 16. června od 14:00 do 17:00. Vše je zdarma, vy si s sebou přineste pouze vědomosti a sváteční dobrou náladu.
100povačka