POZVÁNKA: Soboty si rezervujte pro zookoutek, v dubnu začne jarní sezona

15. 3. 2018

Přehlídka loveckých plemen psů a ukázky výcviku, den mláďat nebo netradiční oslava stých narozenin naší republiky. To všechno letos na jaře můžete zažít v našem zookoutku v Malé Chuchli. Stejně jako loni i letos v zookoutku chystáme jarní sérii víkendových akcí pro celou rodinu.

V sobotu 14. dubna bude zookoutek patřit nejlepším přátelům člověka – a taky myslivce. Na akci s názvem Pes a les vás zkušení psovodi seznámí se svými chlupatými parťáky a společně vám předvedou, co všechno musí takový psí pomocník umět a jak vypadá jeho výcvik.

Květen v Malé Chuchli ovládnou mláďata. Proto zveme všechny děti, aby v sobotu 12. května dorazily i se svými rodiči na Den mláďat, přivítaly naše nové přírůstky na světě a popřály jim do života všechno nejlepší. Mláďata vám představí naše Záchranná stanice hl. m. Prahy pro volně žijící živočichy.

Letos slaví naše republika 100 let od svého vzniku a k oslavám se připojíme i u nás v zookoutku. V sobotu 16. června vás tu bude čekat 100povačka – trasa, která vás provede po těch největších zajímavostech spojených s naší zemí.

Vstup na všechny akce je zdarma. Těšíme se na vás.

jarni-akce-zookoutek_2018